У Лебедині провели в останню дорогу солдата Сергія Чечеля

23.02.2024

23 лютого в Лебедині провели в останню дорогу земляка – солдата Сергія Івановича Чечеля.

Народився і виріс боєць у селі Кам’яне Лебединської міської територіальної громади.

Церемонія прощання із захисником відбулася у Лебедині у Свято-Троїцькій Успенській церкві. Провести військового у останню дорогу прийшли рідні, знайомі, представники влади і духовенства, побратими і жителі громади.

Боротьба чоловіка за Україну розпочалася 29 грудня 2022 року і назавжди закінчилася 20 лютого 2024 року. У лавах Збройних Сил України Сергій Чечель був підсобним робітником інженерного відділення однієї з військових частин.

Відданий військовій присязі на вірність українському народові Сергій Іванович гідно виконував свій обов’язок перед Батьківщиною, відстоюючи її свободу, незалежність та територіальну цілісність.

Вдома на захисника чекали батько, рідний брат, дружина і дев’ятнадцятирічний син. Героєві назавжди залишиться 46 років…

Вдячні жителі громади «живим коридором» віддавали останню шану захисникові. Поховали бійця із військовими почестями під синьо-жовтим стягом та триразовий збройний залп на Алеї Слави, де знайшли свій останній прихисток новітні Герої незалежної України.

Прощальну промову на місці поховання виголосили виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко і начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин), підполковник Ігор Ячменьов, повідомили в мерії Лебедина.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Сергія Чечеля.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: