На прикордонні Сумщини презентували блок марок “І буде весна”

23.02.2024

Марку до 10-річчя війни з Росією презентували на прикордонні Сумщини. Поштовий блок під назвою “І буде весна” представили на території Краснопільської громади.

Поштовий блок “І буде весна” Укрпошта випустила до 10-річчя російсько-української війни і до другої річниці широкомасштабного вторгнення. На Сумщині його презентували на території Краснопільської громади, населені пункти якої щодня обстрілюють з боку Росії. Громаду, де ведуться бойові дії, обрали, аби підтримати місцевих жителів, каже директор Сумської філії Укрпошти В’ячеслав Маринич.

На чотирьох марках – фотографії, які символізують події останніх, воєнних 10 років, – розповів В’ячеслав Маринич.

“Це захоплення аеропорту Бельбек у Криму, коли з одного боку озброєні люди, а з іншого боку наші офіцери вийшли без зброї, бо вони не вірили в те, що стосовно нас можуть так поступити наші сусіди. Далі це фотографія бійця з Азовсталі в промені сонця. Це весілля медиків-волонтерів в зруйнованому харківському масиві. І це руки бійця 28 бригади біля Бахмута”, — додає чоловік.

Нову марку представили працівники пересувного поштового відділення, яке працює на прикордонні. Аби взяти участь у погашенні марки, вони зупинилися на шляху у 5-кілометрову зону.

“Сьогодні їдемо ми на Михайлівське, на Наумівку і Окіп. Повезем пенсію, посилки, листи, кореспонденцію, товари першої потреби”, — розповіла Любов Заїка.

З 23 лютого марку “І буде весна” можна купити у всіх відділеннях Укрпошти.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: