Глухівчанка Марійка Кудояр продовжує боротися за життя. Родина потребує підтримки

26.02.2024

Нагадаємо, у 2017 році Марійці поставили діагноз «Анапластична епендимома шийного відділу хребта на рівні С2-С7». Після видалення пухлини дівчинка втратила здатність рухатись. З того часу Марійка Кудояр не припиняє по-дорослому боротися з важкою хворобою.

Як повідомила мама Марійки, Ірина Після чергової операції в жовтні, пухлина дуже швидко прогресує. Як зазначили онкологи, лікування для дівчинки нажаль не має, лише паліативне. Стан Маші поганий, вона на сильних знеболюючих, рухи в руках відсутні, медикаменти не завжди полегшують біль в шиї.

«1 березня буде остання операція та декілька сеансів променевої терапії і по прогнозам лікарів через 3 місяці пухлина знову виросте, як і цього разу. Далі вони мене готують до того, що її потрібно буде “відпустити”. Передати свої почуття  я не можу і не хочу, я просто не хочу в це вірити, молю Бога і сподіваюся на диво», – додала Ірина.

Маша наразі в реанімації.

«Якщо в понеділок буде все добре, вона інтубована на гелікоптері летить зі мною в Базель в інтенсивну терапію. Операція запланована на 1 березня, але професор хоче зробити декомпресію раніше, а всю операцію 1.03», – додала мама дівчинки.

Також Ірина вона подякувала всім українцям за підтримку.

Допомогти фінансово родині можна за реквізитами:

ПриватБанк

5168745128211742

Отримувач: Ірина Козаренко

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: