12 громад із Сумщини отримають транспортні засоби від програми U-LEAD

28.02.2024

Надання транспортних засобів громадам Сумської області – це перша частина допомоги, яка здійснюється в рамках ініціативи «Зміцнення стійкості на місцях. Підтримка екстрених ремонтів у громадах. Про це повідомила Марина Лобова, керівниця Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Сумській області:

«Ми раді, що громади з Сумщини отримають цю допомогу від U-LEAD. Охтирська та Тростянецька громади вже поділилися інформацією про нові вантажні автомобілі. Щодо інших громад, які ми не називаємо враховуючи безпекові питання, — вони також отримають транспортні засоби для забезпечення їх життєдіяльності у цей складний час».

Допомога здійснюється в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні / Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II), що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: