На Сумщині викрили телефонного афериста: ошукав 11 людей із різних областей України

01.03.2024

Слідчі Роменського районного відділу поліції повідомили про підозру чоловіку, який у телефонних розмовах ошукував громадян під приводом позичення коштів на операцію.

Під час досудового розслідування співробітники поліції встановили, що 32-річний житель одного із сіл Роменського району вирішив збагатитись незаконним шляхом. Він телефонував жителям різних областей України та представлявся їхнім знайомим. Під час розмови шахрай входив у довіру і, як тільки потерпілі потрапляли на гачок, користувався цим. Чоловік повідомляв, що у нього проблеми і негайно потрібні гроші на нібито операцію. При цьому підозрюваний завжди обіцяв повернути борг. У результаті довірливі громадяни перераховували кошти на вказаний ним рахунок, після чого аферист на зв’язок більше вже не виходив.

Як наслідок, від рук зловмисника потерпіло одинадцять жителів різних областей, які поповнили його кишені в загальному більш ніж на 100 000 гривень.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 “Шахрайство” КК України та оголосили чоловіку про підозру. Слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: