Пішов із життя відомий у Путивлі педагог

02.03.2024

Путивльський ліцей №1 ім. Р. Руднєва повідомив про неочікувану смерть колеги, ветерана педагогічної праці – учителя фізичної культури та майстра спорту – Бровкіна Михайла Михайловича.

Ця звістка приголомшено пройшлася по душах і серцях освітянської родини Путивльського ліцею. Обірвалося життя високопорядної Людини з щирою душею, Людини безмежної доброти і багатого життєвого досвіду, вмілого організатора та наставника, Педагога з великої літери. Із року в рік віддавав він свої знання й душевне тепло дітям, крок за кроком вів їх по життєвому руслу, застерігаючи від помилок, підтримуючи у випробуваннях, радіючи злетам і перемогам вихованців.

За весь час роботи на педагогічній ниві М.М.Бровкін був нагороджений численними грамотами відділу освіти Путивльської райдержадміністрації, грамотами управління з питань фізичної культури і спорту Сумської облдержадміністрації, Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України, знаком «Відмінник освіти України», званням «Майстер спорту СРСР з вільної боротьби».

Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не почуємо його влучних жартів та не скористаємося його мудрою порадою.

Нехай душа Михайла Михайловича, яка пішла в захмарну далечінь, буде спокійною. Нехай Господь воздасть йому за добрі справи, які він здійснював на землі. А ми будемо молитися за нього, повідомили в ліцеї.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: