У Сумах відбувся чемпіонат міста з футзалу

03.03.2024

У Сумах відбувся чемпіонат міста з футзалу у віковій групі “40 років і старші”. У першому матчі “Оріон”з Осоївки з рахунком 9:3 переміг “Бінго” з Сум. У двох інших матчах вирішувалася доля двох комплектів медалей.

Фото: Суспільне Суми

“Грають “Dream Team Sumy” та “Паритет”. Перший тайм команда “Dream Team Sumy” у ворота суперника забила чотири м’ячі і пропустила у власні один. Після перерви “білі” забили ще тричі і знов пропустили один. У підсумку – 7:2 на користь новоспечених чемпіонів міста.

Фото: Суспільне Суми

“Не вистачило стартового складу. Не було ключових гравців. Лавка, як то кажуть “не то пальто”. Тому так склалось”, — пояснив Роман Лемешев, капітан команди “Паритет”.

Фото: Суспільне Суми

“Участь у цьому чемпіонаті – ми довели, що ми спроможні захищати і представляти нашу Сумщину на всеукраїнських чемпіонатах”, — каже Сергій Змієвський, капітан команди “Dream Team Sumy”.

Останніми на майданчик вийшли команди, які посідали друге і третє місця у турнірній таблиці.

Фото: Суспільне Суми

Переможця у фінальному матчі чемпіонату команди не виявили. У першому таймі “Україна” двічі вела у рахунку і двічі “Барса” її наздоганяла. Після відпочинку уперед вийшла “Барса”, пізніше “Україна” зрівняла рахунок. У підсумку – нічия 3:3, яка залишила “Україну” на “бронзовому” місці у турнірній таблиці. На “срібному” сезон завершила “Барса”. Чемпіонами сезону 2023/2024 стала команда “Dream Team Sumy”.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: