На Глухівщині влаштували ярмарок та концерт на підтримку ЗСУ

04.03.2024

2 березня у Шевченківському сільському будинку культури пройшов ярмарок та благодійний концерт “І знову починається весна”. Це перший в цьому році благодійний захід, який проводиться на підтримку ЗСУ.

Патріотичні пісні, танці від аматорів сцени Шевченківського СБК не залишили байдужими глядачів. Роботи майстрині села Худан В.М , Панкової Л , Ганіної Ю. та Чалої Н. прикрасили виставку, якою можна було помилуватися. Присутні на ярмарку мали змогу придбати необхідні товари, вироблені учасниками ЛОК “Сузір’я”ю.

Результатом організованного благодійного заходу стали виручені кошти в сумі 8300 грн, які підуть на підтримку земляку, що служить в ЗСУ, та на придбання основи для маскувальних сіток.

“Дякуємо всім, хто долучився до нашого заходу, хто допомагає матеріально. Дякуємо землякам, які знаходяться за межами села, але підтримують матеріально та допомагають необхідними матеріалами для ЗСУ. Окрема подяка приватному підприємцю Матковській Н.В за придбання матеріалу для маскувальних сіток. Ось так разом, однією дружною родиною шевченківці допомагають захисникам.”, – висловили слова вдячності у Шевченківському СБК.

hlukhiv.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: