Добробатівці відновлюють понівечений дах харчоблоку Тростянецької лікарні

05.03.2024

Днями волонтери Сумського осередку добровольчого батальйону «Добробат» знову допомагали з відновленням даху харчоблоку КНП «Тростянецька міська лікарня», який було пошкоджено під час російського вторгнення та тимчасової окупації у 2022 році.

Під час минулого візиту добробатівці робили обрешетування даху, облаштували гідроізоляцію та облаштували нове покриття з профлисту площею 50 кв.м. Цього разу волонтери встановили ще 60 кв. м нового покриття на харчоблоці медичного закладу.

«Упродовж двох днів п’ятеро добровольців відновлювали та утеплювали понівечений дах будівлі. Добробатівцям в їхній справі сприяє міська влада та адміністрація лікарні. Кухарі з лікарні готували для волонтерів обіди, а Тростянецька міська рада надала всі необхідні матеріали для якнайшвидшої відбудови. Благодійний фонд «Доброта» вже не вперше забезпечує добробатівців пальним. Ми будемо продовжувати співпрацю з волонтерами «Добробату».

Дякуємо їм за всі корисні справи, які вони роблять для тростянецьких людей!», – йдеться в дописі Тростянецької міської ради.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: