Голова Сумської ОВА: “Один із Шахедів був націлений на лікарню”

06.03.2024

Очільник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх в ефірі Радіо Свобода повідомив про нічну атаку ворога.

За його словами, російські війська в ніч на 6 березня атакували Суми чотирма «Шахедами»: один із них збили на підльоті до міста, а курс інших був змінений.

«Слава Богу, нашим силам ППО, які змінили курс, і ці «Шахеди» влучили практично в мікрорайони, і загиблих в нас сьогодні немає. Але дуже багато сьогодні постраждало інфраструктури. Чотири людини отримали травми різного ступеня важкості. У цілому це легкі. І одна дитина», – сказав Артюх.

Він додав, що один із дронів був націлений на лікарню.

«Один «Шахед» був націлений на лікарню міську і районну, де перебували близько чотирьохсот хворих, у тому числі 50, які були обмежені в русі. Допомога була надана відповідними службами. Сьогодні відбувається ліквідація наслідків», – розповів Артюх.

За даними голови ОВА, від вибухової хвилі у Сумах пошкоджені 13 багатоповерхових будинків, приблизно пів тисячі вікон і знищені 40 автомобілів. На місці влучань були пожежі, їх загасили. До ліквідації наслідків залучені 12 відновлювальних бригад, у місті розгорнули два пункти обігріву.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: