У Шосткинській ЦРЛ планують наприкінці квітня ввести в експлуатацію ангіограф

06.03.2024

Наприкінці квітня у Шосткинській ЦРЛ плануються ввести в експлуатацію ангіограф. Минулого тижня спеціалісти завершили його монтаж, на черзі – оформлення дозвільних документів, проінформував головний лікар медичної установи Олег Штогрин.

У першу чергу це ліцензія, оформлення якої займе приблизно 1,5-2 місяці.

Також ЦРЛ минулого тижня отримала благодійну допомогу від Міжнародної організації з міграції у вигляді постільної білизни, матрасів, посуду, тощо. «Ми вдячні нашим партнерам. Допомогу отримали на майже 700 тис грн», – зазначив керівник.

Шосткинська дитяча лікарня отримала днями генератор потужністю 64 Квт від представництва Всесвітньої організації охорони здоров’я, розповів очільник медичного закладу Віктор Садовничий. «Це забезпечить безперервну роботу апаратури на випадок критичної ситуації», – підкреслив він.

В той же час триває капітальний ремонт дитячої лікарні. Зокрема, в найближчі дні тут відбудеться монтаж котлів, зауважив керівник. Медична допомога внутрішнім переселенцям надається незалежно від наявності у них декларації, підкреслює виконуючий обов’язки директора Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Мазур.

Але увесь пакет медичних послуг можна отримати тільки за наявності декларації.

Також лікарі надають ВПО за необхідністю гуманітарну допомогу у вигляді препаратів, проводять додаткові медичні обстеження.

shostkanews.city

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: