Сумська “Вікторія” підсилилася 4 гравцями

08.03.2024

“Вікторія” поновила виступи в ПФЛ після півторарічної паузи, проте відразу ж заявила про себе в турнірі, пробившись у “чемпіонську” групу Першої ліги.

Справедливо, що команда отримує на весну цікаве посилення. “Вікторія” підписала низку гравців із УПЛ, в тому числі – автора переможного голу з “Шахтарем”, повідомили в ПФЛ:

21-річний півзахисник Сергій Копил (№28) є вихованцем черкаського футболу, пробував сили в юнацькому складі “Дніпра-1”, після чого дебютував за професіональні клуби рідного міста – “Дніпро” та “ЛНЗ”. У першій частині сезону два матчі провів за “ЛНЗ” у Прем’єр-Лізі.

25-річний захисник Євген Корохов (№17) є вихованцем запорізького футболу. На юнацькому рівні пограв також за “Арсенал-Київ”. Серед дорослих грав за “Металург” (Запоріжжя), “Полісся” (Житомир), “Поділля” (Хмельницький), “Оболонь” (Київ). Останній клуб – “Нива” (Бузова), за який 17 матчів відіграв у Першій лізі 2023/24.

29-річний захисник Юрій Кравчук (№5) пройшов школу “Чорноморця”. Пограв за такі клуби, як “СКА” та “Перлина” (Одеса), “Енергія” (Нова Каховка), “Гірник-Спорт” (Горішні Плавні), ФК “Львів”, “Металіст” (Харків), ФК “Минай”. У складі закарпатців провів 9 матчів у Прем’єр-Лізі літа-зими 2023 року.

25-річний нападник Назарій Нич (№96) пробився з галицького масового футболу. Займався за “Карпати”, пробував сили у “Волині”. Після виступів серед аматорів кілька років пограв за ФК “Львів”, звідки в 2023 році перебрався в “ЛНЗ”. В осінній частині УПЛ відіграв 4 матчі. Найбільш яскраві матчі в УПЛ провів за “левів” проти грандів – забивав і “Динамо”, і “Шахтарю”.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: