Бочечківська громада провела благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ “Жінки заради Перемоги!”

08.03.2024

6 березня на базі Бочечківського сільського будинку культури відбулося театралізоване дійство «Жіночий вибір: морок-війна чи світло-весна?» та благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України «Жінки заради Перемоги!».

До підготовки заходу долучилися відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради, педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, працівники та аматори закладів культури та освіти громади.

Жителі громади долучилися до підписання петиції Президенту України щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) захиснику України, справжньому воїну та патріоту, солдату 3 окремої штурмової бригади в/ч А4638 Ішимову Богдану Вадимовичу, позивний «Шумок», ініційованої дружиною загиблого захисника.

З теплим вітальним словом напередодні Міжнародного жіночого дня звернувся до присутніх Бочечківський сільський голова Віктор Борошнєв та вручив Подяки жінкам-військовослужбовцям, які нарівні з чоловіками захищали та захищають суверенітет України та жінкам-волонтерам, які своєю працею наближають Перемогу.

Завдяки старанням учасників заходу під час благодійного ярмарку зібрано 44 тисячі 160 гривень, з них: 12 тис. 832 грн. – Козацький ЗЗСО; 8 тис. 500 грн. – Бочечківський ЗЗСО).

«Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до святкових заходів, за активність, ініціативність і підтримку наших Збройних Сил! Дякуємо за допомогу та патріотизм! Робимо все, що можемо разом для нашої Перемоги! Тримаємось разом! Діємо разом! Працюємо разом! Слава нашим ЗСУ! Все буде Україна!», – зазначили в громаді.

konotop.in.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: