Деякий час спостерігали зменшення активності російської ДРГ, проте загроза нікуди не зникла, – ДПСУ

09.03.2024

Державна прикордонна служба України деякий час спостерігала зниження активності російських диверсійно-розвідувальних груп. Однак загроза нікуди не зникла Про це заявив речник ДПСУ Андрій Демченко у телемарафоні.

“Певний час ми бачили таке зниження активності ворожих ДРГ й по Сумському, й по Харківському напрямках. Але, як бачимо, загроза нікуди не зникає. Ворог намагається використовувати свої диверсійно-розвідувальні групи, які планують або хочуть зайти на наші території”, – заявив речник.

За його словами, росіяни часто кидають свої ДРГ на Сумську області, проте така загроза залишається й у Харківській області.

“Тому поки матимемо такого сусіда, звісно загроза заходу диверсійних груп залишатиметься. Кожного дня треба розуміти, що ворог обстрілює територію України й в межах Чернігівщини, й Сумщини, й Харківщини з різноманітного озброєння – щодня сотні обстрілів. Сотня обстрілів, це власне, більше ніж кількість прильотів по нашій території”, – додав Демченко.

Нагадаємо, українські прикордонники в ніч на 7 березня зупинили російську диверсійно-розвідувальну групу, яка намагалася проникнути на територію Сумської області.

espreso.tv

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: