В Охтирці пішов із життя керівник міської організації чорнобильців

09.03.2024

Про велику втрату для Охтирської громади повідомляють у міськраді. Пішов із життя охтирчанин Геннадій Саєнко, який багато років очолював Охтирську міську громадську організацію «Союз Чорнобиль України».

«Сьогодні, 9 березня, не стало Саєнка Геннадія Леонідовича, якому 7 березня виповнилося 60 років. Він стояв біля джерел створення міської організації ліквідаторів аварії на ЧАЕС і був її керівником. Геннадій – гарний товариш, людина з великої літери», – висловлюють свою печаль друзі та соратники Геннадія Леонідовича.

Міський голова, депутатський корпус та виконавчий комітет Охтирської міської ради висловлюють глибокі співчуття родині та близьким Геннадія Саєнка.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце дорогої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Дуже прикро і боляче втрачати людей, які своєю працею віддавали себе громаді. У пам’яті всіх, хто знав Геннадія Саєнка, назавжди залишиться світлий образ доброї людини, щирої та доброзичливої!

Громада Охтирки співчуває, велика подяка за активність та роботу на користь громади.

Царство Небесне!”, – ідеться у повідомленні.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: