Гіалуроновий крем це догляд та здоров’я вашого обличчя

18.03.2024

Правильний догляд та достатнє зволоження, це те, чого потребує шкіра обличчя, щоб бути гладкою та сяючою. Забезпечити це може косметичний засіб, що містить гіалуронову кислоту, яка утримує в шкірних покривах вологу. Компенсуючи нестачу зволоження, цей компонент сприяє уповільненню старіння шкіри та зберігає її молодість і пружність.

Особливості застосування гіалуронового крему

Гіалуроновий крем для обличчя – це невід’ємна частина щоденного догляду за шкірою. Його можна використовувати в якості:

засобу після зняття макіяжу і підготовки шкіри до сну;

денного крему для зволоження шкірних покривів;

бази під макіяж, щоб запобігти пересиханню шкіри через декоративну косметику;

засобу після використання маски для посилення її ефекту.

Гіалуроновий крем рекомендується наносити двічі на день, а саме зранку та ввечері, на злегка зволожену та попередньо очищену шкіру. Зазвичай такі засоби бувають денні та нічні. Задля кращого ефекту їх використовують в комплексі. 

Перед нанесенням на обличчя варто протестувати крем на невеликій ділянці шкіри, щоб переконатися у відсутності небажаної алергічної реакції на його складові. 

Критерії вибору гіалуронового крему

В основі ефективності крему лежить гіалуроновий компонент, що присутній в клітинах нашої шкіри. Втім з плином часу його виробництво в організмі зменшується, що своєю чергою призводить до появи зморшок. Однак гіалуроновому крему вдається загальмувати процес старіння шкіри на обличчі шляхом насичення шкірних покривів вологою.

Обираючи цей дієвий косметичний засіб варто звернути увагу на список його інгредієнтів. Окрім ключового компонента, яким є гіалуронова кислота (гіалуронат) в складі мають бути антиоксиданти (вітамін С, вітамін Е), пептиди, гідратуючі олії та екстракти рослин.

Правильне використання гіалуронового крему збереже шкіру вашого обличчя здоровою, зволоженою і молодою. В інтернет-магазині fabo.ua представлена продукція найвищої якості, а професійні продавці консультанти допоможуть підібрати ідеальний засіб для вашого типу шкіри.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: