Син ексмера Шостки перейшов на бік росіян

19.03.2024

Якось непомітно пройшла новина про оголошення Сумською обласною прокуратурою підозри колаборанту — наче все як завжди, не перший і не останній…

Однак зʼясувалося, що за цією скромною публікацією криється відоме в 90-х на Сумщині прізвище.

Виявляється особою, яка добровільно перейшла на бік ворога та, взявши зброю почала будувати руський мир в Херсонській області, є уродженець Сумської області, син колишнього мера Шостки Сергія Надєла Олександр.

Також Сергій Надєл очолював представництво Комуністичної партії у Шостці, а ще був замішаний, в афері під назвою «Інваспорт», коли перебуваючи на посаді мера фактично сприяв і допустив обман громадян, замаскований під діяльність підприємства «Інвалідний спорт». Для тисяч громадян Шостки, Глухова, Кролевця, Конотопа та інших куточків не лише Сумщини, а й сусідньої Чернігівської області це стало справжнім потрясінням і трагедією. Люди навіть виходили на мітинги, зупиняли та кидалися під міжнародні потяги. У справу тоді втрутилася СБУ. 

P.S. На фото (зроблене у січні 2022 року): нинішній міський голова Шостки Микола Нога вітає з днем народження свого попередника Сергія Надєла.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: