На Сумщині за добу виявили шість фактів зберігання наркотиків

20.03.2024

У Сумах співробітники Сумського районного управління поліції під час проведення профілактичних заходів з протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, зупинили 37-річного місцевого мешканця, у якого під час перевірки виявили порошкоподібну речовину білого кольору, зовні схожу на PVP-сіль. У іншого 51-річного громадянина поліцейські виявили скляну колбу з-під ін’єкції з порошкоподібною речовиною білого кольору та ковпачок з-під голки з нашаруванням білої кристалічної речовини, а в 36-річного чоловіка виявили таблетки препарату Метафін.

У Конотопі співробітники поліції зупинили 50-річного місцевого мешканця, який підозріло себе поводив. Під час огляду в нього виявили марихуану вагою 15 грамів та саморобний пристрій для її вживання. У інших двох випадках у чоловіків правоохоронці виявили порошкоподібну речовину білого кольору.

Усе знайдене поліцейські вилучили та направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За даними фактами у поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: