Прогноз на матч 21.03.24 Боснія та Герцеговина – Україна

21.03.2024

Сьогодні, 21 березня,відбудуться матч плей-офф додаткової кваліфікації на Євро-2024, де зіграють свій вирішальний матч Боснія і Герцоговина проти України.

У разі проходу у фінал, Збірна України 26 березня побориться з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.

На запитання: «Боснія і Герцеговина – Україна – де грають?», Фаворит Спорт (ліцензія КРАІЛ № 433 від 28.12.2022 року) відповідає: «Стадіон Біліно Поле у боснійському місті Зениця». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Подивитися пряму трансляцію події можна на ресурсі МЕГОГО.

Коефіцієнти на матч БіГ-Україна від Favoritsport

Фаворитом матчу Україна – Боснія і Герцеговина букмекери вважають гостей. На перемогу «синьо-жовтих» БК Фаворит спорт ставку приймає з коефіцієнтом ×2.02. Успіх БіГ в основний час оцінюється котируваннями ×3.95, нічия – ×3.60.

На прохід у фінал раунду стику збірної України ставки приймаються з коефіцієнтом × 1.50. На Боснію та Герцеговину він набагато вищий – ×2.72.

Букмекери не чекають високої результативності у матчі. Ставка на тотал більше (2,5) котирується на рівні ×2.08. На «обидві команди заб’ють» можна поставити за ×1.88.

Доступні типи ставок у БК Favoritsport на матч БіГ-Україна

Букмекерська контора “Фаворит Спорт” пропонує дуже широкий асортимент типів ставок на цей матч. Крім зазначених вище парі на результат, прохід і тотал – до речі, діапазон тоталів від ТМ (0,5) до ТБ (5,5) – можна придивитися до таких зрозумілих букмекерських макетів, як:

Фора – від Ф1 (-1,5) / Ф2 (1,5) до Ф1 (2,5) / Ф2 (-2,5);

Хто заб’є перший гол – БіГ / Україна;

Обидві команди заб’ють – так / ні;

Суха перемога – Боснія та Герцеговина / Україна.

Крім того, є кілька цікавих складніших варіацій, які часто називають “Букмекерські маркети для професійних бетторів”.

Боснія та Герцеговина – Україна: історія протистоянь

Показник

Боснія та Герцеговина

Україна

Місце в рейтингу ФІФА

71

24

Кращі досягнення

Груповий раунд ЧМ-2014

1/4 фіналу ЧС-2006

Рекордсмени по кількості матчів

Едін Джеко – 113

Андрій Ярмоленко – 116

Кращі бомбардири

Едін Джеко – 59

Андрій Шевченко – 48

Найдорожчий гравець по версії Transfermarkt

Ермедін Демірович – €20 млн.

Олександр Зінченко – €42 млн.

Загальна вартість діючих гравців по Transfermarkt

€91,45 млн.

€327,20 млн.

Прогноз на матч Боснія та Герцеговина – Україна

Гості по праву вважаються фаворитами і це підтверджують коментарі гравців та тренера господарів. Але легкої прогулянки у «синьо-жовтих» точно не буде.

Боснійці мають одну, але досить пристойну перевагу – фактор домашнього поля. Гарячі балканські фанати вміють підтримувати своїх улюбленців і чинити тиск на противника. Щоправда, футболістам збірної України не звикати грати в такій атмосфері – трохи більше двох років тому вони вже перемагали тут.

Ніхто з команд не наважиться кидати великі сили в атаку. Головне завдання – надійно відіграти у захисті. Таку гру спостерігатимемо аж до моменту, поки одній із команд не вдасться відкрити рахунок.

Зазвичай у таких поєдинках багато голів не забивають. Долю протистояння цілком може вирішити єдиний гол. Якщо рахунок навіть зрівняється чи вдасться його подвоїти команді, яка першою заб’є, ставка на тотал менше (2,5) з коефіцієнтом ×1.84 має заходити. Адже рівний рахунок поверне гру в обережне русло, а рахунок 2:0/0:2 на 99% вирішить питання щодо переможця і команда, що програє, швидше за все змириться з поразкою.

Важливе нагадування: Ставки на спорт є азартною розвагою, а не способом заробітку. До них потрібно підходити дуже відповідально, і пам’ятати, що завжди є ризик програшу. Особливо, коли ви ставите на ігри плей-офф, коли до невдачі може призвести одна єдина помилка в обороні. Тому:

роблячи ставку, будь готовий, що вона може програти;

не став на гру суму, втрата якої буде суттєвою для бюджету вашої родини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: