Олександр Качура: «Додаткове ППО необхідне, щоб Сумщина надалі залишалася північним форпостом України»

22.03.2024

Народний депутат Олександр Качура з трибуни Верховної Ради разом із колегами звернувся до Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського, Міністра оборони України Рустема Умєрова та стратегічних партнерів нашої держави щодо забезпечення Сумської області додатковими засобами протиповітряної оборони.

«Це надасть можливість захистити наших людей та відігнати окупантів подалі від українських кордонів, а Сумщина надалі продовжуватиме залишатися північним форпостом України!», – наголошує Олександр Качура.

Під час виступу в парламенті народний депутат сказав, що нинішніх заходів, які вживаються в області військовою адміністрацією,  недостатньо у зв’язку з інтенсивними авіаційними атаками ворога, тому дуже важлива підтримка оборонних можливостей і захисту неба.

«Дайте Сумщині ППО!» – закликав Олександр Качура.

Нагадаємо, раніше народний депутат допоміг відправити дітей із прикордоння Сумщини до безпечних регіонів України. Зокрема, до санаторію вирушили діти із Середино-Будської громади Шосткинського району та інших прикордонних населених пунктів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: