Роменські футзалісти програли у чемпіонаті України

24.03.2024

23 березня відбулися три матчі 25-го туру чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі.

У Сумах роменський “Рятувальник”, який стабільно йде останнім у турнірній таблиці, приймав лідера чемпіонату івано-франківський “Ураган”. У цьогорічному чемпіонаті між командами до того вже було дві зустрічі. Обидві завершилися впевненими перемогами «драконів» 0:10 та 7:2.

У третій грі також сильнішими виявилися івано-франківці, проте з кожним матчем ромені грають все краще. Наші відкрили рахунок уже на 2-й хвилині завдяки голу Антона Кончакова. У середині тайму гості зрівняли рахунок — Ігор Корсун (12-та хвилина). На початку другої половини він же вивів “Ураган” уперед (23). Тут же Андрій ткачук подвоїв перевагу гостей (24). А за 10 хвилин Петро Шотурма зробив рахунок крупним (34). І лише на останній хвилині роменці забили другий гол престижу — Валерій Гайван з дабл-пенальті.

У підсумку 2:4. У “Рятувальника” ті ж 5 очок у 24 матчах, “Ураган” із 61 очком у23-х матчах впевнено лідирує. Серед бомбардирів також упевнено лідирує сумчанин Артем Фаренюк, який цього разу не забивав за “Ураган”.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: