З 28 березня у Тростянецькій громаді припиняється опалювальний період

27.03.2024

На засіданні міської комісії з Техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняте рішення про завершення опалювального сезону в Тростянецькій громаді 28 березня 2024 року.

Засідання провів Юрій Заяц — голова комісії, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою, транспорту та зв’язку.

Він повідомив, що рішення про дострокове припинення опалювального сезону приймається, зважаючи на дані Сумського гідрометцентру щодо збільшення середньодобової температури повітря до + 8 ºC, а також з метою заощадження бюджетних коштів.

У рішенні комісії з ТБ та НС зазначено: у разі зниження середньодобової температури теплопостачання у медичних, освітніх, соціальних закладах, бюджетних установах буде відновлено.

У Тростянецькій міській лікарні опалювальний період буде продовжено, допоки тривають роботи з відновлення лікарні: вставляються нові віконні блоки, замість тих, що були пошкоджених ударною хвилею під час ворожої атаки, повідомили в мерії Тростянця.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: