Три команди із Сумщини зіграють у фіналі Аматорської футзальної ліги України

29.03.2024

Відбулось жеребкування групового етапу Всеукраїнського фіналу АФЛУ, який відбудеться з 29 по 31 березня у Львові на «Боско-Арені» та Палаці спорту «Галичина», повідомляє АФС.

Одразу три колективи будуть представляти Сумщину на турнірі: «Явір» (Краснопілля), «МХП-Урожайна країна» (Ромни) та «Вікторія» (Липова Долина).

29 березня – відбудеться перший етап, під час якого будуть зіграні матчі в рамках груп за форматом «кожен з кожним». Наприкінці 1-го етапу з груп A-C перші 2 команди з найкращими результатами пройдуть у Вищу лігу. Із групи D у Вищу лігу потраплять перші 3 команди. Чотири команди, які не пройдуть у Вищу лігу – змагатимуться за трофей Першої ліги АФЛУ

30 березня: розпочнеться другий етап, під час якого будуть утворені три групи Вищої ліги по три команди в кожній. Путівку в півфінали здобудуть перші місця кожної групи та найкраща друга команда серед трьох груп. В Першій лізі будуть зіграні два півфінали.

31 березня: заключний, третій, етап, під час якого будуть розіграні два півфінали та фінал Вищої ліги АФЛУ. В Першій лізі відбудуться матч за 3 місце та фінал.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: