Депутата Сумської облради Володимира Поцелуєва, якого підозрюють у хабарництві, відпустили під заставу 1,9 млн грн

29.03.2024

29 березня слідчий суддя ВАКС застосував запобіжний захід у вигляді 1,9 млн грн застави для депутата Сумської обласної ради Володимира Поцелуєва, який одночасно обіймає посаду головного лікаря місцевої лікарні. Його підозрюють у хабарництві.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Прокурор САП не погоджується із застосуванням саме такого запобіжного заходу та оскаржить його в суді апеляційної інстанції. Адже прокурор наполягав на застосуванні до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 7 млн грн застави, зазначили у повідомленні.

Чоловіка підозрюють у хабарництві разом з іншим депутатом — Магомедом-Шаріп Галаєвим. За версією обвинувачення, вони пропонували неправомірну вигоду – 100 тис. доларів США начальнику Сумської МВА Олексію Дрозденку за те, аби він посприяв об’єднанню двох медзакладів. Окрім 100 тисяч доларів Дрозденку пропонували давати відсотки від фінансування об’єднаних лікарень. Головою двох об’єднаних лікарень, за версією депутатів, мав стати Володимир Поцелуєв, який зараз працює директором лікарні Святого Пантелеймона.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: