Поліція охорони Сумщини передала на озброєння військових FPV дрони

29.03.2024

Під час робочого візиту на прикордоння начальник головного управління Національної поліції в Сумській області Петро Токар спільно з начальником управління поліції охорони Олегом Антонюком передали 5 безпілотних літальних апаратів для бійців, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

Сьогодні керівники управлінь відвідали знищений ворожими військами відділ поліцейської діяльності №1 в с.Велика Писарівка. Обговорили нагальні питання з правоохоронцями, які попри постійні атаки з боку окупантів продовжують нести службу та передали необхідне озброєння військовим.

Використання дронів на фронті є дуже поширеним, адже вони дають можливість завдавати ударів ворогу на значних відстанях.

«У цей час ми всі знаходимось на одній лінії фронту та маємо спільну мету – захист нашої держави. Тому перебуваємо на постійному зв’язку із військовими, знаємо їхні потреби та розуміємо, що потрібно саме зараз для виконання бойових завдань», – зазначив очільник поліції області.

«Я впевнений, що у ваших досвідчених руках ці безпілотники є високоточною зброєю, яка здатна уражати і знищувати особовий склад ворога», – наголосив Олег Антонюк.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: