Навіщо начальник Сум Дрозденко обізвав народних депутатів “маніпуляторами”?

30.03.2024

Незрозуміло, що сталося з керівником Сум Олексієм Дрозденком увечері 25 березня, але він чомусь вирішив, що став експертом в інформаційних фейках, а тому, очевидно, недовго думаючи, видав “геніальний пост” про них на своїй офіційній сторінці в Телеграм в дописі с інтригуючою назвою “ТОП фейкових зашкварів минулого тижня за версією МВА”, – пише телеграм-канал “Тут вам не хіханьки“.

Пан Дрозденко рубанув правду-матку на повну, мовляв, акція “Кричіть про Сумщину” – це фейк і маніпуляція:

“ТОП-2 – “Кричіть про Сумщину”

Ще один яскравий приклад маніпуляції, вдало використаний ботофермами ворога і підхоплений громадськістю. Обстріли прикордоння, з більшою чи меньшою інтенсивністю, не припиняються від початку повномасштабного вторгнення… Отже, не розганяйте фейків і довіряйте офіційним джерелам ОВА та МВА” – , написав дослівно Дрозденко у Телеграм (дивіться скрін).

От тільки народні депутати, за кілька днів до цих викривальних тез Дрозденка, із трибуни Верховної Ради, якраз і “кричали про Сумщину” просячи у міністра оборони Умерова та головнокомандувача Сирського посилити ППО.

“Протягом всього 2023 року з території Росії по Сумщині було завдано 123 авіаційних удари. Протягом двох останніх місяців, а майже за два останні тижні – авіаційних ударів стало 234”, – заявив голова обласного осередку партії “Слуга народу” на Сумщині, нардеп Михайло Ананченко 21 березня 2024 з трибуни Верховної Ради.

Однак, начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко чи то оглох, чи то десь відпочивав у цей час, а тому якимось дивом пропустив усі оті щоденні бомбардування (а може просто для нього це якась дрібничка, яка не варта уваги). Однак судячи із його посту в телеграм – нічого надзвичайного на Сумщині і в Сумах не відбувається, а всі хто страждають від бомбардувань шахедами і КАБами  – це фейкомьоти і маніпулятори.

Ще один фейк, який пан Дрозденко сам і створив, написавши про призначення своїх радників:

“ P.S.  “Заміна радника радником”

Звичайна маніпуляція місцевого ґатунку. Дійсно, в моїй команді з’явилося два нових позаштатних радника – Руслан Черевань та Геннадій Дем’яненко. Їх буде представлено вже цього тижня.”

І де тут маніпуляція – якщо в ЗМІ було раніше написано про призначення його радником голови Сумської районної ради Геннадія Демʼяненка і сам же Дрозденко підтвердив це? Але з якогось дива начальник міста і тут побачив “маніпуляцію”.

Навіть не знаємо що із цього приводу можна сказати – все це дуже складно пояснити?.. А Ви що думаєте, наші читачі, і чи можна після всього цього взагалі довіряти керівництву міста?..

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: