На Сумщині викрили шість злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків

01.04.2024

Працівники поліції  на пл. Привокзальній зупинили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на канабіс.

Другого зловмисника викрито під час патрулювання по вулиці Роменській. Поліцейські зупинили 29-чоловіка, який також привернув їхню увагу підозрілою поведінкою. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього шприц з невідомою речовиною червоного кольору.

У Конотопі під час проведення обшуку за місцем проживання 43-річного чоловіка правоохоронці виявили подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на канабіс.

Ще трьох нарколюбителів працівники поліції викрили по вул. Івана Сірка та пл. Привокзальній та пров. Лазарцівському. Під час здійснення поверхневих оглядів у них було виявлено та вилучено згортки з кристалічною речовиною, схожою на “PVP-сіль”, а також амфетамін.

Усі зловмисники стверджували, що зберігали наркотики для власного вживання без мети збуту.

У всіх випадках на місце події була викликана слідчо-оперативна група, а все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За кожним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: