Програма страхування домашнього майна: які ризики покриває

05.04.2024

Захистити власний будинок або квартиру від неприємностей – обов’язок кожного відповідального власника. Для цього недостатньо встановити міцні вхідні двері та охоронну сигналізацію. Нерухомість може постраждати не тільки від неправомірних дій третіх осіб, а й і внаслідок стихійних лих.

У таких випадках не вдасться уникнути великих витрат, пов’язаних із відновленням житла й відшкодуванням збитків. Захистити свій бюджет допоможе страхування домашнього майна за програмою «Е-комфорт» від компанії VUSO. Укладений договір діє на всій території України, окрім зон бойових дій.

 

Страхування нерухомості: особливості програми

Поліс передбачає відшкодування шкоди, завданої квартирі або будинку внаслідок сторонніх впливів. Маються на увазі такі фактори, як неправомірне будівництво, перепланування, реконструкція, ремонт сусідніх приміщень, власником яких не є застрахована особа. Це, наприклад, випадки, коли сусід зносить опорну стіну у квартирі поруч.

Страхування поширюється як на придбане, так і на орендоване житло, тому дає можливість почуватися безпечно будь-де. Достатньо купити поліс, щоб не переживати за власне майно, зокрема в тому разі, коли потрібно надовго поїхати у відрядження або подорож. Страхові випадки з компанією VUSO легко врегулювати онлайн – для отримання компенсації не треба їхати у відділення.

Страховка покриває не тільки неправомірні дії третіх осіб. У рамках договору можна отримати відшкодування внаслідок пожежі, вибуху або затоплення (наприклад, коли у сусідів проблеми з водопостачанням, і через це залило сусідні приміщення). Передбачено також покриття ризиків стихійних лих, зокрема повені або землетрусу, короткого замикання внаслідок пошкодження електроприладів.

 

Програма «Е-комфорт»: особливості

Придбання такої страховки від компанії VUSO – оптимальне рішення, щоб не хвилюватися за збереження власного або орендованого житла. Внаслідок пошкоджень, отриманих у результаті стихійного лиха чи неправомірних дій третіх осіб, власник поліса отримує фінансову підтримку. 

Програма «Е-комфорт» покриває випадки пошкодження:

  • нерухомості, а саме стін, балкону, перегородок будинку. Після отримання коштів можна буде легко відновити конструкції або їхні частини;
  • електроніку й техніку. Внаслідок затоплення, пожежі або інших факторів може знадобитися дорогий ремонт або придбання нового обладнання;
  • елементи конструкції. Це труби, опалення, інше теплове обладнання, системи кондиціонування, які також страждають від негативних факторів;
  • меблі та предмети побуту, елементи ремонту, декор, оздоблення приміщень;
  • відповідальність перед сусідами. Поліс працює й у випадках, коли через проблеми у власника постраждало майно сусідів.

Для оформлення страховки не потрібен попередній огляд житла, отримати документ дуже просто онлайн без візиту в офіс. Поліс на нерухомість – це можливість уникнути великих витрат через пошкодження внаслідок стихійних лих або з інших причин.

Інші новини:

Коментарі: