У Тимошенко вирішували, що робити із Галаєвим та Поцелуєвим

05.04.2024

Днями розійшлася новина, що наприкінці минулого тижня голова обласної організації партії “Батьківщина”, перший заступник голови обласної ради Вадим Лисий на фоні гучних затримань своїх соратників і колег “депутатів-батьківщинців” Галаєва та Поцелуєва оперативно з’їздив для Києва та зустрічався з самою Юлією Володимирівною по темі, що ж робити з «Батьківщиною», щоб вибудувати якусь спільну концепцію дій у цій складній для партії ситуації.

Як пишуть телеграм-канали: будуть працювати стандартно – «політичне замовлення» , «заздрісники» ну і таке інше, але, кажуть, Юлія Володимирівна була дуже зла! (воно і не дивно, адже замість того, щоб сидіти собі тихенько і потроху набирати рейтинг на фоні складної соціально-політичної ситуації в країні і тим більше за фоні затримання на хабарі ексмера і давнього соратника Тимошенко Олександра Лисенка, бютівці продовжили наступати на все ті ж корупційні граблі.

У підсумку, зазначають, вирішили таким чином: за Галаєва, оскільки у нього «зелений чай», вписуватись будуть, а про пана Попелуєва – забути і далі, можливо, з партійної каси кидати «на грєв»!

Поряд з тим, редакція сайту “Сумські дебати” поцікавилася у бютівців, щодо правдивості даної інформації – і поїздку до Тимошенко нам підтвердили. А от щодо того – кого будуть зливати, а кого захищати – порекомендували слідкувати за подіями в обласній раді. Якщо керівник фракції зміниться (нагадаємо, зараз фракцією “Батьківщина” якраз керує Володимир Поцелуєв – ред), то і рішення по ньому було відповідне прийняте.

Нагадаємо, Магомеда Галаєва і Володимира Поцелуєва СБУ та НАБУ затримало під час передачі частини хабара в розмірі 50 тисяч доларів (із 100 тисяч) начальнику Сумської міської військової адміністрації Олексію Дрозденку за те, що останній продовжить контракт Володимиру Поцелуєва на посаді директора Сумської лікарні Святого Пантелеймона, а також начебто за майбутню співпрацю по відкатам.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: