За добу у шістьох жителів Сумщини знайшли наркотики та психотропи

06.04.2024

Минулої доби правоохоронцями виявлено шість мешканців Сумської області, у яких знайдено наркотичні засоби або психотропні речовини.

Вчора у Путивлі поліцейські зупинили двох чоловіків. Під час поверхневої перевірки в них було виявлено близько 50 грамів марихуани та пристрій для вживання наркотиків.

Також у Конотопі при особистому огляді 35-річного місцевого мешканця інспектори поліції виявили пігулки забороненої психотропної речовини «Метафін». Чоловік пояснив, що використовував препарат для власного вжитку.

У Глухові співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили 37-річного містянина, який підозріло себе поводив. При особистому огляді у чоловіка було виявлено кристалічну речовину, зовні схожу на «PVP-сіль» та медичний шприц, наповнений прозорою речовиною.

Крім того, у Сумах працівники поліції при особистому огляді у 41-річного місцевого виявили 5 пігулок забороненого психотропного препарату «Метадон». А в іншого 35-річного містянина правоохоронці виявили марихуану загальною вагою 4 грами.

Усе знайдене поліцейські вилучили та направили на дослідження до Сумського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За всіма вказаними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: