“Виховував трьох синів”. У Сумах поховали загиблого бійця Ростислава Біллєра

06.04.2024

У Сумах попрощалися із загиблим військовим Ростиславом Біллєром. Бійця відспівували у Свято-Воскресенському Соборі. Біля церкви зібралися родичі та бойові побратими загиблого воїна.

“Він був моїм командиром, завжди навчав мене, казав, щоб не спішив. Думав двічі, а то й тричі. Поради правильні давав. І по службі, і по життю. Раді, що є можливість попрощатися, тому що дуже великий період пройшов, надії майже не було”, – розповів Ігор Шкурін, бойовий побратим загиблого.

Ростислав з першого дня повномасштабного вторгнення був на передовій, говорить його родич Микола Носай. Захищав Чернігівщину, Сумщину, Донеччину. Додає, з 28 жовтня 2022-го року Ростислава вважали зниклим безвісти, знайшли тіло бійця за допомогою генетичної експертизи.

Виховував трьох хлопчиків, молодшому в цьому році буде тільки 9 років.

Військовослужбовець загинув під час штурму російськими військами населеного пункту Майорськ Донецької області, говорить офіцер Сумського територіального центру комплектування Руслан Флорчук.

Спочатку був похований в населеному пункті Дніпрі на Краснопільському кладовищі як неопізнаний, після співпадання ДНК було проведено ексгумацію.

Чоловіка поховали на Алеї слави Баранівського кладовища, йому назавжди лишилося 46 років.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: