На Сумщині ветерани та члени їх родин долучилися до дня спільнодії «Формуємо стійкість разом»

06.04.2024

Ветерани, ветеранки разом із сім’ями, військовослужбовці, активісти, спортсмени, спортсмени інваспорту і всі охочі провели спільну руханку та взяли участь у заході «Тато, мама, я – активна сім’я», таким чином продемонструвавши важливість піклування про фізичне та ментальне здоровʼя

Формат заходу покликаний показати роль масової фізичної активності у формуванні стійкості та відновленні людини, яка має травматичний досвід війни, надати більше інформації про ментальне здоров’я, розповісти, як допомогти собі і близьким людям, підтримати тих, хто переживає складнощі чи чекає на повернення рідних з війни.

Учасники Дня спільнодії отримали неймовірні емоції від оздоровчої активності просто неба. Для них це – дієвий крок до зниження психоемоційного напруження, подолання стресу, покращення ментального здоров’я, налагодження соціальних контактів та формування звичок занять спортом у колі сім’ї. Руханка, різноманітні спортивні змагання, естафети, арттерапія об’єднали всіх та налаштували на позитивну хвилю.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: