На Охтирщині з‘явився ще один клас безпеки

07.04.2024

Відтепер такий стаціонарний клас з’явився на базі загальноосвітньої школи у Боромлянській територіальній громаді.

У відкритті класу безпечного середовища взяли участь ювенальні поліцейські відділення поліції № 1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції спільно з представником Державної служби з надзвичайних ситуацій та медичним працівником.

Поліцейська поговорила з дітьми про безпеку на дорозі, розповіла про значення основних знаків дорожнього руху та сигналів світлофору. Також, наголосила на необхідності використання на верхньому одязі світлоповертаючих елементів у темний час доби. Крім того, інспекторка ознайомила дітей про правила поведінки у навчальному закладі, вдома та про недопущення травматизму. Також розповіла як поводитися з незнайомцями на вулиці та в інтернеті.

Разом з тим, присутні гості наголосили дітям на необхідності реагування на сигнали повітряної тривоги під час перебування вдома, на вулиці або у школі. А також звернули увагу на обережності при поводженні з підозрілими невідомими предметами, які можуть нести небезпеку для життя чи здоров’я дитини та тих, хто знаходиться у цей момент поруч.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: