Суд оголосив перерву у підготовчому засіданні по справі Лисенка до 1 травня

09.04.2024

Окружний адміністративний суд оголосив перерву у підготовчому засіданні до 1 травня, аби виконавчий комітет та міська рада, за клопотанням позивача надали додаткові документи. За словами представника Олександра Лисенка, Ігоря Марченка, документи можуть вплинути на хід розгляду справи.

Представниця виконавчого комітету Сумської міськради подала клопотання, аби залучити третьою стороною нинішнього секретаря міськради, який виконує обов’язки міського голови Артема Кобзаря. Суддя це клопотання задовольнив.

А також у якості свідків представниця виконкому клопотала залучити депутатів — членів лічильної комісії, які були відповідальні за процедуру таємного голосування та підрахунку голосів, коли депутати голосували за недовіру і дострокове припинення повноважень.

Натомість Олександр Лисенко зазначив у суді, що не має претензій до роботи лічильної комісії, але має сумніви про те, чи була збережена процедура проведення сесії СМР.

Суддя відклав клопотання про залучення депутатів.

Олександр Лисенко просить поновити його на посаді мера Сум та стягнути зарплату за час вимушеного прогулу. Позов до суду він подав 29 лютого.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: