У Воронежі на Шосткинщині провели в останню путь захисника “Ворона”

09.04.2024

Ще одна трагічна звістка прилетіла на Шосткинщину – у боротьбі з ворогом загинув  уродженець селища Вороніж Дмитро Геннадійович Дзюба. Про це повідомили у міськраді. Сьогодні, 9 квітня, захисника поховали у рідному селищі. Йому назавжди 34 роки.

Дмитро Дзюба народився 28 серпня 1989 року в смт Вороніж. Навчався у Воронізькій загальноосвітній школі № 1 ім. П. Куліша. У 2011 році закінчив Сумський державний університет.

За словами близьких, Дмитро захоплювався технікою, комп’ютерами, спортом. Мріяв про власний дім, у якому буде жити зі своєю родиною та кількома дітками… З дитинства чоловік дуже цінував родину, був надійною опорою для батька та матері. Турбувався про стареньку бабусю (89 років), постійно допомагав їй по господарству. Одним з сокровенних бажань Дмитра було, щоб старенька дочекалася його з війни…

Він був душею компанії, мав товариський характер і багато друзів, намагався до всього ставитися з позитивом і оптимізмом. У будь-яку хвилину міг прийти на допомогу. Усі пам’ятатимуть Дмитра як світлу, добру та прекрасну душею Людину. Навіть на роботі він не втомлювався дарувати людям світло –  працював в ПАТ «Сумиобленерго».

У травні минулого року чоловік пішов захищати нашу Батьківщину, щоб бути корисним у такий важкий для країни час. Військовий вишкіл отримав у Великій Британії. Бойовий позивний Дмитро обрав на честь свого рідного селища – Ворон. Воював на Волноваському напрямку Донеччини. Коли мав нагоду зв’язатися з рідними, завжди заспокоював і підбадьорював їх. Після короткої відпустки додому у Дмитра була можливість не повертатися на службу, через серйозні проблеми зі здоров’ям. Але чоловік твердо стояв на своєму, адже звик бути там, де потрібна допомога. На фронті був вірним побратимом і надійним товаришем, користувався високим авторитетом. Нагороджений нагрудним знаком «Ветеран війни — учасник бойових дій».

Солдат мотопіхотного батальйону Дмитро Дзюба загинув 3 квітня 2024 року, під час мінометного обстрілу бойових позицій.

Вічна пам’ять і слава!

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: