У Сумах підозрюваного у наркозбуті студента відправили під варту, але він може вийти під заставу

09.04.2024

За клопотанням слідчого та прокурора Окружної прокуратури міста Суми рішенням суду 20-річному юнакові, який підозрюються в незаконному обігу психотропів, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю звільнення під 182 тис. грн застави.

Мова йде про юнака, якого правоохоронці затримали 4 квітня 2024 року в м. Суми на вул. Береговій. Під час огляду в затриманого поліціянти виявили 18 згортків, всередині яких знаходилася кристалічна речовина, що зовні схожа на психотропну речовину «PVP», підготовлену для «закладок».

У подальшому експертиза підтвердила, що в складі наданої на дослідження речовини виявлено «PVP». Затриманий – студент одного з сумських ВУЗів, приїхав на навчання з м. Конотоп.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: