Спецпідрозділи поліції Сумщини отримали цінні подарунки від волонтерів

10.04.2024

Представники благодійної організації «Едельвейси» та громадської організації «Кам’янець-Подільський Ратуша» передали необхідне обладнання для співробітників відділу вибухотехнічної служби та підрозділу особливого призначення «КОРД» Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Під час візиту на Сумщину благодійники передали гуманітарну допомогу не лише евакуйованим мешканцям прикордонних громад області, але й підрозділам поліції, які щоденно виїздять на лінію фронту, у громади, які перебувають під постійними обстрілами та, ризикуючи власним життям та здоров’ям, виконують спеціальні бойові завдання.

Тож сьогодні старший інспектор з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Євгеній Євтєєв передав від представників Хмельниччини засоби для розмінування територій вибухотехнікам поліції. Крім того, для бійців спецпідрозділу «Корпус оперативно-раптової дії» було передано перископ «UZI». Також, обидва підрозділи отримали спеціальні маскувальні сітки, які допоможуть бути менш помітними для ворога.

Правоохоронці й надалі готові допомагати мирним громадянам, поєднуючи свої обов’язки з виконанням військових функцій з відсічі та стримування збройної агресії армії РФ.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: