Ганчір’я, серветки, простирадла: у Сумах водоканалівці витягли з каналізації 14 мішків сміття

11.04.2024

На жаль, скільки працівники КП “Міськводоканал” не просять мешканців міста не кидати в унітази сміття, речі, консервацію, серветки тощо, ситуація з заторами каналізації поки що не змінюється на краще.

Так, у лютому водоканалівці витягли з каналізаційної мережі на вул. Харківській майже цілий набір столових приборів. Цього ж разу проблема виявилася значно потужнішою. Адже мешканцям вулиці Сенатора Маккейна вдалося так забити 300-міліметрову лінію, що знадобилося і механічне очищення, і гідравлічне промивання труби! «Робота-то виконується, але всі інші заявки в цей час чекають своєї черги…», – зазначають працівники каналізаційного господарства.

У результаті фахівці працювали два дні, прочистили 70 метрів мережі та витягли 14 мішків ганчір’я, серветок, простирадл, і не тільки! І роботи ще не завершені. Адже, щоби далі прочистити каналізацію, потрібен час.

Тому сумчанам ще раз нагадують: затор супроводжується аваріями і нерідко підтопленням підвальних приміщень нечистотами. Не кидайте в унітаз нічого зайвого.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: