На Сумщині відбувся персональний розподіл випускників Сумської філії ХНУВС

15.04.2024

Шістдесят вісім здобувачів вищої освіти розпочинають службу в територіальних структурних підрозділах поліції Сумщини на різних посадах молодшого складу.

Захід відбувся під головуванням начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП в Сумській області Олександра Сіняєва. На зібранні також були присутні заступник начальника Управління кадрового забезпечення – начальник відділу професійного навчання Євген Шосталь, заступник начальника Управління головної інспекції Сергій Бутко, начальник відділу психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Сумській області Олена Ковальова, керівники секторів кадрового забезпечення територіальних управлінь та відділів поліції області.

Начальник Управління кадрового забезпечення області Олександр Сіняєв наголосив на основних положеннях ст. 11 Закону України «Про Національну поліцію», зокрема в частині довіри населення до поліції, яке є основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції. «Я бажаю вам успіхів, кар’єрного зросту та наснаги у службі та пам’ятайте: при виникненні будь-яких труднощів під час виконання службових обов’язків, ви завжди можете звернутися по допомогу до кадрових працівників, які здійснюватимуть ваш супровід у роботі», – зауважив Олександр Сіняєв.

Крім того, новоприбулих офіцерів ознайомили з умовами несення служби під час дії правого режиму воєнного стану, провели інструктаж щодо дотримання правил особистої безпеки.

Відповідно до розподілу, молоді правоохоронці направились на проходження служби до Сумського та Шосткинського районних управлінь, Роменського та Охтирського районних відділів поліції.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: