Шосткинський відділ Державної міграційної служби змінить адресу

15.04.2024

Буде тимчасово призупинене надання адміністративних послуг Шосткинським відділом УДМС у Сумській області. Про це повідомляє обласне управління Державної міграційної служби України.

«16 квітня 2024 року з 13 години тимчасово призупиняємо прийом суб’єктів звернень з питань надання усіх видів адміністративних послуг у Шосткинському відділі Управління ДМС у Сумській області за адресою: вул. Українська, 49, м. Шостка. Організаційно-практичі заходи з релокації підрозділу до приміщення за новою адресою тривають. На 13 годину 16 квітня заплановано роботи з демонтажу обладнання та його монтажу за адресою: вул. Шевченка, 8, м. Шостка. Налаштування та підключення обладнання за новою адресою може зайняти від кількох годин до кількох діб. Перепрошуємо за тимчасові незручності. Про відновлення прийому Шосткинським відділом поінформуємо додатково», – йдеться у повідомленні.

Управління ДМС у Сумській області нагадує: адміністративні послуги, що надаються незалежно від зареєстрованого місця проживання, можна отримати у будь-якому підрозділі ДМС за місцем фактичного звернення.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: