У Сумах під час виклику на сімейний конфлікт знайшли бойову гранату

15.04.2024

Днями до чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про сімейний конфлікт на одній з вулиць обласного центру. На місце події було спрямовано чергову групу реагування сектору протидії домашньому насильству.

В ході з’ясування усіх обставин події у помешканні 34-річного чоловіка поліцейські виявили предмет, зовні схожий на гранату «Ф-1», разом із запалом до неї, яка належить господарю квартири. Небезпечний боєприпас чоловік зберігав без передбаченого законом дозволу. Звідки він його взяв, пояснити не зміг. На місце прибула слідчо-оперативна група, яка й задокументувала даний факт. Знайдене вилучено та направлено на експертне дослідження.

Наразі слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). Триває досудове розслідування.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: