У Путивлі поліцейські кінологи познайомили дітей зі своєю професією

16.04.2024

Співробітники кінологічного центру ГУНП в Сумскій області, які дислокуються в м. Глухів, разом із громадською організацією «Пухнастий янгол» вперше в Путивлі провели показове заняття для ліцеїстів.

Під час заходу вихованці Путивльського ліцею №1 ім. Руднєва мали можливість дізнатись про всі тонкощі в роботи кінолога та їхніх службових собак. Також правоохоронці розповіли про всі напрямки, у яких працюють чотирилапі підопічні.

Інспектори кінологічної служби зі своїми помічниками показали учням вміння виконувати команди загального курсу дресирування, а також продемонстрували навички з проведення пошуку небезпечних предметів. Діти із захопленням спостерігали за собаками, які вправно виконували завдання кінологів.

Мета таких зустрічей з дітьми – це не тільки знайомство з діяльністю поліції, головним є доставити діткам позитивні емоції та психологічно розвантажити. Під час таких занять школярі мають можливість побачити на власні очі, яку важливу роботу виконують кінологи: пошук вибухових та наркотичних речовин, розмінування, затримання зловмисників та пошуку безвісти зниклих осіб.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: