На Сумщині стартували матчі дитячо-юнацької футбольної ліги

17.04.2024

На полях Сумщини стартували матчі весняної частини дитячо-юнацької футбольної ліги Сумської області. Участь у ній беруть 13 команд 2010 року народження й 11— 2008 року народження.

“Зараз у нас розпочалося друге коло змагань. На цей час (якби це важко не було проводити різні змагання) – я думаю це для дітей дуже потрібно. Щоб вони могли відірватися від ситуації в нашій країні, тим більше від того, що відбувається в Сумській області”, — говорить заступник голови комітету дитячо-юнацького футболу АФСО Денис Лупач.

У першому матчі футбольної весни у віковій групі “2008 рік народження і молодші” на полі зустрілись команда КДЮСШ “Суми” (вони на гру вийшли у синіх футболках і їх на цей поєдинок вивів капітан команди Нікіта Бірченко) та команда футбольного центру “Барса” 2009 року народження (вони грали у білих футболках і капітаном команди у цій грі був Іван Горбачов).

Більше атакували ворота “Барси” футболісти у синіх футболках. Вони ж і відкрили рахунок у зустрічі – на 15 хвилині в матчі відзначився Кирило Берко. Під кінець першої половини гри – на 36 хвилині матчу – другий гол у ворота “Барси” забив Іван Данило. За рахунку 2:0 на користь сумських “містян” команди пішли на перерву.

“Пропустили два голи. Ну, нічого, грали добре. Ще другий тайм – можемо відігратися і все добре буде”, — каже Іван Горбачов, капітан ФК “Барса”-2009.

“Дуже скучили за футболом. Був карантин, багато тривог було, довго не грали в футбол, багато тренувань через тривоги зіпсувались. Перша половина гри – дуже тяжка. Завжди перша половина тяжка, задихаєшся. Друга половина завжди дається легше”, — ділиться враженнями Нікіта Бірченко, капітан КДЮСШ “Суми”.

У другій половині гри команди забили один гол. Його також забили футболісти КДЮСШ “Суми” – на 54 хвилині матчу привітання партнерів по команді приймав Ярослав Сорочинський. У підсумку – 3:0 на користь команди КДЮСШ.

Крім цього, сьогодні були зіграні ще два поєдинки.

Команда дитячо-юнацької спортивної школи “Охтирка” з рахунком 0:5 поступилась футболістам футбольного центру “Барса” 2008 року народження. Футболісти Лебединської ДЮСШ з рахунком 0:6 програли команді обласного ліцею спортивного профілю “Барса” 2009 року народження.

У групі “А” наразі лідирує “Барса” 2008 року народження, яка не втратила жодного очка. Друге місце посідає ОЛСП “Барса”-2008 яка після шести поєдинків має п’ятнадцять залікових балів. По тринадцять набрали після восьми матчів ОЛСП “Барса”-2009 та КДЮСШ “Суми”. Нижче у таблиці йдуть “Барса”-2009, ДЮСШ “Охтирка” та ДЮСШ “Лебедин”.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
30.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині обстріляли 5 громад
30.04.2024 Найбільше диверсійно-розвідувальні групи фіксуються на Сумському напрямку — речник ДПСУ Демченко
30.04.2024 У Ромнах попрощаються із захисником Олександром Багметом
30.04.2024 На Сумщині було щонайменше два зіткнення з ДРГ
30.04.2024 У Шосткинській громаді триватиме робота з ремонту та благоустрою шкільних укриттів
30.04.2024 У Сумах за тиждень у перинатальному центрі Пресвятої Діви Марії народилось 25 дітей

Коментарі: