Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

23.04.2024

Народний депутат Тетяна Скрипка переконана, що сьогодні потрібно особливу увагу приділяти ментальному здоров’ю, адже щоденні стреси, пов’язані з війною, позначаються на загальному самопочутті людей. З метою надання спеціалізованої соціальної та психологічної підтримки містянам парламентарка працює над створенням Центру життєстійкості в Сумах.

«Психологічна допомога та консультації із соціальних питань. Ми працюємо над тим, аби у Сумах якнайшвидше відкрився Центр життєстійкості.

Проєкт, який є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Олени Зеленської, втілюється в життя Міністерством соціальної політики. Саме тому дорожню карту створення Центру у нашій громаді обговорили з Оксаною Жолнович.

До проєкту вже долучилися десятки громад України, впевнені, що незабаром Центр життєстійкості запрацює і у Сумах», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями народна обраниця також ознайомилася з успішним досвідом Київщини в облаштуванні укриттів у школах, щоб реалізувати подібні проєкти за участі міжнародних партнерів на Сумщині.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: