За місяць простою ексмер Сум Лисенко отримав 68 тис. грн зарплатні

25.04.2024

Згідно з декларацію, поданою до НАЗК після звільнення, Олександр Лисенко за січень отримав 68 тис. грн зарплатні.

Нагадаємо: 31 січня депутати Сумської міськради проголосували за висловлення недовіри та дострокове припинення повноважень міського голови Олександра Лисенка. Нині він оскаржує це рішення у суді, проте ще не завершилось навіть підготовче засідання.

Натомість НАБУ і САП підозрюють Олександра Лисенка та тепер уже ексдиректора департамента інфраструктури Олександра Журбу в отриманні 2-мільйонного хабара зі сміттєвої компанії.

Повідомлялося, що 8 грудня суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора САП, та відсторонив ще на два місяці від займаної посади міського голову Сум Олександра Лисенка.

Тим не менше, як випливає з декларації ексчиновника, за січень 2024 року йому нараховано 68241 грн зарплати від виконавчого комітету Сумської міської ради. За весь 2023 рік Лисенко отримав 654878 грн зарплатні.

Все інше у ексмера по-старому. Відомо лиш, що дружина з вересня 2023 року орендує квартиру в 51 кв. м у Києві. Сам же фігурант у 2023 році витратив 360 тис. грн та 5 тис. доларів, які у нього були готівкою вдома.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: