Ексмер Лисенко знову вляпався у скандал: цього разу через незадекларовану автівку

25.04.2024

Тема ймовірного наступу на Суми настільки склохинула сумчан, що на ній вирішив “попіаритися” навіть ексмер Лисенко, якого депутати звільнили через корупційні діяння, – повідомляє телеграм-канал “Суми: Головне”.

Олександр Миколайович щоб бути “в панічному тренді”, зранку 25 квітня 2024 року на своїй сторінці у Фейсбук виклав фото автівки із майже пустим баком, мовляв, дивіться сумчани, я не панікую, нікуди їхати із Сум не збираюся, і взагалі я з вами назавжди.

От тільки виникає одне питання: невже колишній головний бютівець Сумщини вважає всіх сумчан якимись дурнями? Невже думає, що ніхто не памʼятає його маршруточного бізнесу? Невже думає, що ніхто не подивиться у його декларацію і не співставить факти?

Ми це зробили і готові поділитися із нашими читачами правдивою і обʼєктивною інформацію, про яку ексмер чомусь забув вказати у своєму фейсбучному дописі.

Так от, згідно декларації уже в 2024 році, яку подавав сам же Лисенко, у нього офіційно є: аж цілих шість вантажних автомобілів і причеп! А тому показувати фото із однієї автівки з пустим баком – це справжнє блюзнірство над сумчанами. Якщо вже такий чесний – то покажи фото усіх шести. Бо так виходить, що одна автівка без палива, зате на інших можна все, прямо ВСЕ, непосильною працею награбоване зароблене добро вивезти із Сум, а люди хай і далі вірять у пусті байки…

Друге, що привертає увагу – у пана Лисенка задекларовані винятково вантажні автомобілі, у той час як він виклав фото із пустим баком від легкового автомобіля. І тут є дві версії – або ж у ексмера є незадеклароване авто (а це ще один доказ його корупційних діянь), або ж він сів у чужу автівку, щоб зробити таке фото – тоді цей вчинок виглядає ще більш цинічним і жалюгідним, по відношенню до жителів міста!

І третє. Мабуть, пан Лисенко забув, що наразі він вийшов із слідчого ізолятора під заставу і згідно рішення суду не має права покидати Суми. Тому на яких дурнів розрахований увесь цей цирк – не зрозуміло. Невже сумчани такі недолугі, що повірять у всю цю маячню?..

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: