У Шосткинській громаді 768 осіб отримали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій

25.04.2024

У цьому році в Шосткинській громаді розпочне роботу мобільна бригада, яка надаватиме допомогу жертвам домашнього, сексуального насилля, а також регулюватиме питання гендерної нерівності. 768 осіб отримали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Про перебіг засідання виконавчого комітету Шосткинської міської ради – далі у матеріалі журналістів ШосткаNews.City.

Планується, що на території Шосткинської громади працюватиме мобільна бригада, яка надаватиме допомогу жертвам домашнього, сексуального насилля, а також регулюватиме питання гендерної нерівності. Про це повідомила начальниця управління праці та соціального захисту населення Антоніна Наймитенко. «Працівники одного з комунальних закладів соціальної сфери працюватимуть з даного питання – із залученням фахівців інших структурних підрозділів Шосткинської міської ради. Для отримання автомобілю ми плануємо залучити кошти від держави на суму понад 1,5 млн грн», – повідомила керівниця.

Передбачається, що мобільна бригада запрацює вже в цьому році.

768 осіб отримали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Які категорії дітей були внесені до цього переліку, проінформувала начальниця служби у справах дітей Ольга Гришкова. «Ми включили сюди учнів 8-х класів, коледжу, закладів профтехосвіти, а також дітей з числа ВПО», – зазначила вона.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: