Сумчани розповіли про російську атаку по інфраструктурі

25.04.2024

25 квітня близько 14 години російські військові випустили по інфраструктурі Сум керовану авіабомбу. Вибухова хвиля пошкодила лінії електропередач. Наслідки атаки бачила кореспондентка Суспільного Анна Книш.

Вибух містяни почули о 14:20 – приблизно за пів години після оголошення повітряної тривоги. Влучання прийшлося на земельну ділянку поруч із пішохідною доріжкою, якою ходять з роботи люди. Нині поруч із вирвою — зламані дерева і гілки.

Наслідки російської атаки по Сумах 25 квітня, 2024 р. Суспільне Суми

Поруч із вирвою ремонтують пошкоджені лінії електропередач.

“Вибух чули. Вікна повилітали на підприємстві багато. Люди цілі”, — розказав працівник підприємства Олександр.

“Ми якраз працювали. Бахнуло, пил пішов. Ось і все, пил розсіявся – ми роботу зробили і пішли на баню”, — додав Олександр.

“На крані була. Гепнуло – сказали йти додому, я нічого не бачила, далеко від цього була, цех далі. Наче всі цілі”, — зазначила працівниця підприємства Наталія Лагута.

“Грохот і пил пішов. Звісно, нічого доброго не предвещало. — Осколків не було? – Ні, від нас далеко ми в самому кінці, тільки пил і вибухова хвиля”, — розказав працівник Сергій Рубан.

Наслідки російської атаки по Сумах 25 квітня, 2024 р. Суспільне Суми

Як повідомили в обласній військовій адміністрації, наслідки атаки уточнюються. Пообіді 24 квітня у Сумах також було чути вибухи. За даними ОВА, російська армія влучила по передмістю Сум.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: