На прикордонні Сумщини кардинальних змін в обстановці не зафіксовано – ОТУ “Сіверськ”

26.04.2024

Протягом останніх днів на прикордонні Сумщини кардинальних змін в обстановці не зафіксовано. Попри це російські війська були вздовж кордону та продовжують перебувати. Сили оборони готуються до різних варіантів розвитку подій, але станом на зараз не спостерігається критичних накопичень сил та засобів РФ для ведення повномасштабного наступу.

Про це Суспільному повідомили в ОТУ “Сіверськ”.

За даними ОТУ, російські війська продовжують обстрілювати прикордоння Сумської області та застосовують весь арсенал озброєння: від мінометів різних калібрів до керованих авіаційних бомб, балістичних та крилатих ракет. Також армійці РФ продовжують застосовувати диверсійно-розвідувальні групи, проте Сили Оборони їх своєчасно виявляють та дають відсіч, останні спроби були безуспішні для противника, додали в ОТУ.

“Не потрібно забувати, що в країні війна, а ворог підступний. Він часто використовує ІПСО та пропаганду для паніки та страху. Довіряйте тільки офіційним та перевіреним джерелам й вірте в ЗСУ”, — зазначили в ОТУ “Сіверськ”.

Крім цього, 25 квітня відбулась Рада оборони Сумської області, де розглядали питання нового наступу з боку РФ. Керівництво ЗСУ, яке дислокується на Сумщині та спеціальні підрозділи також відзначили, що сил і засобів, які б могли забезпечити наступ на Сумському напрямку, у російських військових немає. Про це повідомляв начальник Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі марафону “Єдині новини”.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: