У Сумах змагалися спортсмени в погонах

28.04.2024

У парку відпочинку ім. Кожедуба відбувся чемпіонат Сумської обласної організації ФСТ «Динамо» України з легкоатлетичного кросу за програмою змагань «Динаміада-2024», присвячений 100-річчю утворення ФСТ «Динамо».

Змагання проводилися серед КФК військовослужбовців, працівників поліції, працівників та службовців підрозділів правоохоронних органів та рятувальних служб області в І та ІІ групах. У чемпіонаті взяли участь 13 команд, у тому числі:

– І група: ГУНП в Сумській області, в/ч 3022 НГУ (м. Шостка), в/ч 2276 НГУ (м. Охтирка), Сумський прикордонний загін, ГУ ДСНС України в Сумській області;

– ІІ група: в/ч 3051 НГУ, Управління патрульної поліції в Сумській області, ТУ служби судової охорони, Сумське РУП, Конотопський РУП, Роменський РВП, Охтирський РВП, Сумський НДЕКЦ МВС.

Спортсмени змагались у трьох видах програми, в яких кращими стали: на дистанції 1000 м серед жінок: Ганна Тихонова – в/ч 3022 НГУ (м. Шостка), серед чоловіків: Владислав Гончаровський – в/ч 3022 НГУ (м. Шостка). На дистанції 3000 м серед чоловіків: Роман Боровик – в/ч 3022 НГУ (м. Шостка).

Крім того, згідно з виступами спортсменів у особистій першості, було підведено підсумок у командному заліку. Серед команд КФК І групи перше місце посіла в/ч 3022 НГУ, друге місце – ГУНП в Сумській області, на третьому – ГУ ДСНС України в Сумській області.

Серед команд КФК ІІ групи: перше місце – управління патрульної поліції в Сумській області, друге місце – в/ч 3051 НГУ, третє місце – Роменський РВП.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: